Testcenter

Multitesta Testcenter

Multitesta råder over et testcenter med avanceret måleudstyr til at måle eksempelvis iltoptagelse, mælkesyre, energiomsætning, puls og watt. Med en fysiologisk test kan du få en status på din fysiske form, og vi kan klarlægge dine styrker og svagheder i forhold til din individuelle målsætning og træning.

Vi arbejder med 3 forskellige typer af test, der henvender sig til 3 forskellige målgrupper.


Fitness Test


Målgruppe

For dem der gerne vil i gang med at træne, eller allerede er i gang men mangler struktur og overblik over deres træning.

Indhold
Testen indeholder målinger af ind – og udåndingsluften, der bruges til at bestemme forholdet mellem forbrug af fedt og kulhydrat ved forskellige træningsintensiteter. Ud fra disse målinger kan vi bestemme dine individuelle træningszoner, således at du fremadrettet kan træne effektivt på at forbedre din udholdenhed og kondition.

Testen gennemføres på valgfri testmaskine (løbebånd, motionscykel, romaskine eller cross-trainer), og efterfølgende evalueres resultaterne. Ud fra testresultaterne tilrettelægger vi en 6 ugers træningsplan som sikrer optimal og effektiv træning.

Testbeskrivelse
Testen udføres som en trappe test, hvor belastningen øges gradvist for hvert 2. minut. For hvert belastningstrin måles din iltoptagelse og puls. Testen stoppes inden du når udmattelse.

Testen tager 30 minutter.

Pris for en test: 800kr

 

Performance TestMålgruppe
For dem der træner regelmæssigt, og gerne vil have det optimale ud deres træning, og for dem der gerne vil have målt både deres udholdenhed og deres maksimale kapacitet.

Indhold
Testen indeholder målinger af ind – og udåndingsluften, hvor forholdet mellem koncentrationerne af ilt og kuldioxid bruges til at bestemme forholdet mellem forbrug af fedt og kulhydrat ved forskellige intensiteter. Derudover måler vi din maksimale kapacitet og bestemmer dit kondital og maksimale puls.

Ud fra resultaterne kan vi tilrettelægge dine individuelle træningszoner, således at du fremadrettet kan træne optimalt og mere effektivt. Testen gennemføres på valgfri testmaskine (løbebånd, motionscykel, romaskine eller cross-trainer), og efterfølgende evalueres resultaterne. Ud fra testresultaterne tilrettelægger vi en 6 ugers i træningsplan som sikrer optimal og effektiv træning.

Testbeskrivelse
Testen udføres som en trappe test, hvor belastningen øges gradvist for hvert 3. minut. For hvert belastningstrin måles din iltoptagelse og puls. Efterfølgende køres en progressiv maksimal test for at teste din aerobe kapacitet, hvor belastningen stiger hvert minut indtil udmattelse.

Testen tager 45 minutter.

Pris for en test: 1.000kr

 

Sports Specifik TestMålgruppe
For dem der træner målrettet og gerne vil optimere deres træning med henblik på at præstere bedre i forhold til deres målsætning og ambitioner. Testen er for dem der gerne vil have en detaljeret profil af deres styrker og svagheder indenfor deres respektive udholdenhedssport.

Indhold
Testen indeholder målinger af ind – og udåndingsluften, mælkesyreindhold i blodet, samt pulsmålinger. Vi bestemmer din maksimale iltoptagelse og dit kondital som giver dig et billede af din aerobe kapacitet og dit potentiale indenfor udholdenhedssport. Samtidig kigger vi på din energiomsætning og ser hvordan din udnyttelse af henholdsvis kulhydrat og fedt fordeler sig. Vi måler din mælkesyrekoncentration ved forskellige belastninger, hvilket giver os et billede af hvor god du er til at udnytte din kapacitet. Endelig kigger vi på din arbejdsøkonomi, der i mange tilfælde er forskellen mellem de gode og de allerbedste.

Samlet set får du en komplet profil af din træningstilstand, og vi kan specifikt vurdere hvordan din træning med fordel kan justeres fremover. Testen gennemføres på enten løbebånd eller cykel (medbring din egen eller brug vores testcykel)

Testbeskrivelse
Testen udføres som en trappetest, hvor belastningen til at begynde med stiger for hvert 3 minut indtil syregrænsen. Herefter øges belastningen hvert minut indtil du når udmattelse. Undervejs måles din iltoptagelse, puls og mælkesyreniveau.

Testen tager 60 minutter.

Pris for en test: 1.500kr