Luftvarmepumper til det nordiske kolde klima

Der er mange grunde til at investere i en luftvarmepumpe. Du vil se betydelige langsigtede effekter, såsom at reducere din boligs varmeudgifter med op til 55 % (op til 75 % for sommerhuse). Du får et bedre inde miljø og altid en behagelig temperatur, kolde og varme dage. Er du interesseret i at købe en luftvarmepumpe, så kontakt vores samarbejdspartner eller eventuelt en elektriker. 

Derfor bør du investere i en luftvarmepumpe

Der er mange fordele ved at have en luftvarmepumpe. Ud over behagelig varme og væsentligt reducerede energiomkostninger er der flere andre anvendelser og fordele:

Bedre indeklima – I modsætning til andre varmepumpeanlæg giver denne type ikke kun billig energi men også indeklimaforbedringer.

– Aircondition – På varme dage kan pumpen nemt omdannes til aircondition. Fungerer også som affugter.

– Fjernbetjening – De fleste pumper kan styres, reguleres og skemalægges via din mobil, uanset hvor du er.

– Hurtig opvarmning – Pumpen optimerer luftgennemstrømningen og kan sprede varmen over et stort område på kort tid, selv når det er koldest udendørs.

– Lave samlede omkostninger – En luftvarmepumpe er varmepumpeløsningen med den laveste investering og har desuden meget lave vedligeholdelsesomkostninger.

– Nem installation – En luftvarmepumpe kan nemt installeres uden at grave eller bore. Nogle gange er de brug for det ligesom de er med et rums ventilation

Hvis de er behov af boring kan et diamantborerselskab hjælpe.

Luft til luft varmepump funktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.